Tandproteser

Skulle uheldet være ude, og du har mistet flere eller alle dine tænder, vil du ofte have behov for en eller flere tandproteser, der fungerer som en god erstatning for de manglende tænder.

På vores klinik oplever vi ofte, at patienter der har mistet flere af deres tænder, er kede af deres smil. Tandløshed kan også medføre en række fysiske udfordringer, såsom forringelse af tyggeevnen. Har du mistet en eller flere tænder er det derfor vigtigt, at du søger tandlæge hurtigt, så det ikke går ud over din livskvalitet.

Vi fremstiller både helproteser såvel som delproteser. Helproteser erstatter hele tandsættet. Denne behandling bruger vi, når vores patient har været ude for at miste samtlige af sine tænder. Mangler patienten derimod ikke alle tænder, vil vi i stedet fremstille en delprotese. En delprotese sidder fast i munden ved hjælp af små metalbøjler, der omslutter de tilbageværende tænder.

Tandproteser fremstilles i dag i så vellignende farver og former, at tandlægen stort set altid har mulighed for at finde tænder, som passer til lige netop dig. Har du eksempelvis en meget mørk tand, vil tandlægen kunne efterligne dette på tandprotesen, hvis du ønsker det. Proteser kan altså i dag fremstilles så vellignende, at det ikke vil kunne ses, at det ikke er dine egne tænder.

Ligesom almindelige tænder, så kræver vores proteser også, at man sørger for at holde dem rene. Grundig rengøring er med til at forlænge levetiden af protesen. Derudover vil en ren protese også gøre det muligt at opretholde en god mundhygiejne.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal have tandproteser, eller har du bare spørgsmål i forhold til behandlingen, er du altid velkommen til at kontakte os på 66 14 37 06.

tandlæge odense

+45 66 14 37 06
Ring til os idag eller skriv til os her, og vi kontakter dig snarest.

tandlæge odense

Vores klinik er handicapvenligt indrettet til kørestolsbrugere.