Tandlægeskræk

Lider du af tandlægeskræk? Så er du ikke alene. Faktisk bliver det anslået, at op til 25 – 30 % af danskerne er bange for at gå til tandlægen.

Når man er bange for sin tandlæge, så kan der godt gå lang tid mellem tandeftersynene, og der sker ofte det, at man først tager kontakt til sin tandlæge, når man ikke længere kan holde smerterne ud. Det forstår vi godt, men det betyder, at tænderne ofte har taget meget mere skade, end hvad de egentlig behøvede. Derfor gør vi rigtig meget ud af at sørge for, at du får en god oplevelse og kan føle dig tryg ved at komme til tandlæge.

I vores klinik har vi stor erfaring med at håndtere patienter, der lider af tandlægeskræk. Vi kender derfor til dine bekymringer, og vi har lært at håndtere dem, så du kan komme ud over din skræk. Du kan lytte til afslappende musik, en klinikassistent kan holde dig i hånden, hvis der er behov for det, og vi kan aftale signaler, så vi ved, når du har brug for en pause. Du behøver ikke at lade tandlægeskrækken styre dig. Vores professionelle og søde team hjælper dig gennem behandlingen, og sørger for at du kan føle dig tryg. Besøg os på klinikken, så kan vi sammen tage en snak om dine behov.

Tandlægeforeningen har også en række råd, som kan være til en stor hjælp for dig, som lider af tandlægeskræk. Du kan finde dem ved at klikke her

Kontakt os på telefon 66 14 37 06 eller send os en mail på info@godetaender.dk