Tandblegning i Odense

Er du ikke tilfreds med dine tænders udseende, så kan en tandblegning måske være en behandling for dig. Hos Tandklinik Fabian har vi stor erfaring med denne behandlingsform, og vi tilbyder tandblegning til en god lav pris.

En tandblegning er en kosmetisk behandling, som giver dig et hvidere smil. Der er mange, der i dag får bleget deres tænder for at få så flot et smil som muligt. Misfarvning af tænder opstår på grund af aflejring på tandoverfladen, som kan være resultatet af, at man eksempelvis har drukket kaffe, te og rødvin. Heldigvis så kan denne typer af misfarvning nemt fjernes med en tandblegning.

Når du ankommer til klinikken, starter vi altid med at undersøge og vurdere dine tænder. Dette gør vi først og fremmest for at være sikre på, at dine tænder er velegnet til blegning.
På baggrund af undersøgelsen kan vi også vurdere, hvilken farve dine tænder skal have, så det ser naturligt og flot ud.

Hvor længe holder en tandblegning?

Resultatet af en tandblegning vil normalt kunne ses et par dage efter behandlingen. Her vil tænderne være synligt hvidere. Det kan dog variere fra person til person, hvor længe blegningen holder. Derfor råder vi vores patienter til at undgå eller begrænse indtag af lakrids, cigaretter og drikkevarer såsom rødvin, kaffe og te. Hyppige tandrensninger kan også være med til at forlænge effekten på din tandblegning.

Så hvis dette kunne være noget for dig, så kontakt os på 66 14 37 06 eller send os en mail på info@godetaender.dk. Så finder vi sammen den rigtige løsning for dig.

tandlæge odense

+45 66 14 37 06
Ring til os idag eller skriv til os her, og vi kontakter dig snarest.

tandlæge odense

Vores klinik er handicapvenligt indrettet til kørestolsbrugere.