Tandbehandlinger

Hos Tandklinik Fabian lægger vi stor vægt på gensidig tillid, respekt og fortrolighed. Som patient hos os er du i fokus, og det er vigtigt for os, at du forlader klinikken med en god oplevelse. Vi har stor erfaring med at behandle patienter, som har været ude af behandlersystemet i en længere periode, og har udviklet et stort kendskab til at håndtere patienter, der lider af tandlægeskræk. Vi giver os god tid til hver enkelt patient og lytter opmærksomt til de tandproblemer, som netop du måtte have.

Som patient hos Tandklinik Fabian er du medbestemmende, hvilket vil sige, at du er med til at belsutte, hvordan din tandbehandling skal forløbe. Før vi går i gang med behandlingen, tager vi os altid en snak omkring økonomien, så du undgår grimme overraskelser.

Tandklinik Fabian efterlever tandlægeforeningens krav om god behandling. Vi holder os løbende opdateret med nyeste behandlingsmetoder og retningslinjer inden for tandbehandlinger, derfor er klinikkens tandlæge hvert år på efteruddannelse for at lære om forskning og nye behandlingsmetoder. Disse diplomer er et bevis for efterlevelse omkring tandlægeforeningens krav om dokumenteret efteruddannelse på minimum 25 timer årligt. Du kan som patient derfor være sikker på, at vores tandbehandlinger er af højeste kvalitet.

Tandlægeforeningens bevis er din garanti for at få en kvalitetsbevidst behandling, når du befinder dig i stolen hos Tandklinik Fabian: Din tandlæge i Odense.

Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om vores forskellige tandbehandlinger eller for at bestille en tid.

Tandklinik Fabian efterlever tandlægeforeningens krav om god behandling

Vi forsøger hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsmetoder og retningslinjer inden for tandbehandlinger. Dette diplom er et bevis for efterlevelse af tandlægeforeningens krav om dokumenteret efteruddannelse på mininum 25 timer årligt. Timerne er optjent i perioden 01.01.2016 – 31.12.2016.

Tandlægeforeningens bevis er din garanti for at få en kvalitetsbevidst behandling, når du befinder dig i tandlægestolen hos Tandklinik Fabian. Vi ønsker, at du skal føle dig tryg ved dit besøg hos tandlægen.

2018 diplom
Tandlæge Tibor Fabian, behandlinger
2019 diplom
Diplom.2017

tandlæge odense

+45 66 14 37 06
Ring til os i dag eller skriv til os her, og vi kontakter dig snarest.

tandlæge odense

Vores klinik er handicapvenligt indrettet til kørestolsbrugere.