Kosmetisk tandbehandling

Kosmetisk tandbehandling kan være løsningen for dig, som er ked af dine tænders udseende, og derfor ønsker en ændring.
Tænderne er noget af det første, vi ser, når vi indleder en samtale med et andet menneske. De er en vigtig del af ansigtets helhed, og man kan sige, at vores tænder er vores visitkort. Mange mister lysten til at smile foran andre, hvis de ikke er tilfredse med deres tænders udseende, f.eks. hvis de har skæve eller udstående tænder, og det kan i høj grad påvirke lysten til at være social. I dag er der heldigvis mange muligheder for at ændre på tændernes udseende – tænderne kan gøres hvidere, mellemrum kan lukkes, tandkød kan flyttes, og man kan sætte smykker på tænderne.

Hos Tandklinik Fabian er vores holdning, at dine tænder ikke skal være en begrænsning for dig, og vi vil hellere end gerne tage en snak med dig om de mange muligheder, du har for at forbedre dine tændernes udseende, bl.a. ved hjælp af kosmestisk tandbehandling.

Her hos Tandklinik Fabian udfører vi kosmetisk tandbehandling i form af blandt andet:

Der findes en behandling for alle, og vi står altid klar til at hjælpe vores patienter til et resultat, der sikrer deres tænder et flot udseende og en lang levetid.

Du er velkommen til at ringe til os på 66 14 37 06, hvis du har spørgsmål om dine tænder eller gerne vil bestille en tid.

tandlæge odense

+45 66 14 37 06
Ring til os i dag eller skriv til os her, og vi kontakter dig snarest.

tandlæge odense

Vores klinik er handicapvenligt indrettet til kørestolsbrugere.