Broer og kroner

En behandling med kroner eller broer er egnet, hvis du har mistet en eller flere tænder, eller har en stærkt beskadiget tand. Hos Fabian Tandklinik udfører vi behandlinger med broer og kroner af høj kvalitet.

At behandle en tand med en krone, er nødvendigt, når det ikke længere er muligt eller forsvarligt at genopbygge tanden med plast. Efter en rodbehandling tilbyder vi også at sætte en krone på tanden, da en rodbehandlet tand er svækket. En krone vil derfor styrke tanden og sikre, at den ikke knækker.

En krone kan bedst beskrives som en slags hætte, der omslutter din naturlige tand. Da kronen får støtte fra en tandrod, vil den føles som en naturlig tand og være lige så holdbar. Den består af en metal- eller porcelænskappe, som dækker hele den naturlige tandkrone.

Vi tilbyder også behandlinger med broer, når en patient mangler flere tænder i en række. En bro består af flere kroner, som er sat sammen. Broen sættes fast på nabotænderne eller den/de manglende tænder. En af fordelene ved broer er, at de udover at erstatte manglende tænder, også styrker de nabotænder, der støtter broen.

Så mangler du én eller flere tænder i munden, er der flere mulighed for at få foretaget en behandling med enten broer eller kroner, der begge vil give dig et naturligt og flot smil igen. Vi hjælper gerne med at finde den rette behandling, så du får et holdbart og æstetisk godt resultat, så du kan være tilfreds.

Ring til os i dag, hvis du vil høre mere om behandling med broer og kroner, eller hvis du gerne vil have en samtale om dine muligheder.

tandlæge odense

+45 66 14 37 06
Ring til os i dag eller skriv til os her, og vi kontakter dig snarest.

tandlæge odenseVores klinik er handicapvenligt indrettet til kørestolsbrugere.