Akuttandlæge i Odense

Akuttandlæge i Odense

Hos Tandklinik Fabian er vi opmærksomme på, at uheld kan ske. Skulle uheldet være ude, så kan du hurtigt få en akut tandlægetid hos os. Har du akutte smerter, gener eller andre problemer med tænderne og brug for en akuttandlæge i Odense, så kontakt os med det samme på telefon 66 14 37 06. Vi ved godt, at det kan være forfærdeligt at gå og vente, når man først har tandpine. Vi vil derfor altid forsøge at finde en tid til dig hurtigst muligt.

Hvornår er en akut tandlægetid nødvendig?

Skulle uheldet være ude, har du slået en tand løs eller ud, så er det vigtigt, at du opbevarer tanden i rent vand. Det vil være med til at forbedre muligheden for at sætte tanden i igen.

Skulle din tand eller krone være knækket, så er det vigtigt at få en tid hos tandlægen med det samme, så skaden kan blive repareret. Vi råder dig til at holde området rent og undgå at tygge med den knækkede tand eller krone, så der ikke bliver forsaget yderligere skade.

Hold smerterne nede

Hvis du lider af tandpine, og ikke har mulighed for at komme til tandlæge med det samme, så kan det også være en god idé at tage smertestillende med det samme. På den måde undgår du, at smerterne forværres. Husk at læse instruktionerne på pakken. Du kan også lægge noget koldt mod kinden, da det kan være med til at lindre smerterne.

Det er ubehageligt at have ondt i tænderne. Ved at tage hurtig kontakt til din tandlæge, så kan du undgå unødvendige smerter, og du kan få løst dine tandproblemer hurtigst muligt.

Kontakt tandlægevagten uden for vores åbningstider

I tilfælde af at du skulle befinde dig i en akut situation udenfor klinikkens åbningstid, eller  af andre grunde ikke kan få fat i os, så er det muligt at få en akuttid hos tandlægevagten i Region Syddanmark. Du kan kontakte tandlægevagten i Region Syddanmark på 65 41 45 51,og få en akut tandlægetid.

Tandlægevagten er at finde på Heden 7-3, 5000 Odense C. Åbningstiderne hos dem er lørdage og søndage samt helligdage, hvor telefonen er åben mellem 9-12. Behandlingerne foregår hos dem i tidsrummet 10-12.

tandlæge odense

Vores klinik er handicapvenligt indrettet til kørestolsbrugere.

Summary